Deze update komt van de Inside Electron Voor De Kunst pagina en was bestemd voor alle donateurs voor onze EP.

Het is inmiddels even geleden dat wij ons doel op voor de kunst hebben bereikt. Mede door de hulp van jullie en het VSB Fonds haalde wij in januari meer dan 4000 euro op om onze debuut EP op te kunnen nemen. Inmiddels is de winter voorbij en komt de lente ons tegemoet. Tijd voor een update!

Momenteel zijn we met zijn drieën hard aan het werk om de nummers voor onze EP (af) te schrijven en te regelen dat alles alvast geregeld is. Van opname tot release! ‘Met zijn drieën?’ hoor ik u denken… Ja!

Onze gitarist Miro zit zoals sommigen van jullie zullen weten in Costa Rica, om vrijwilligerswerk te doen én natuurlijk om alles van de ‘Rijke Kust’ te zien.

© miro van dijk

Maar goed. Miro heeft de tijd van zijn leven en denkt, hoewel op 9.012 kilometer afstand, mee over alles wat ons als Inside Electron aangaat. Hoe dat dan gaat? De laatste tijd zijn Tim, Julius en Bas (that’s me!) op zoek gegaan naar producers, studio’s, kunstenaars en fotografen om ons te helpen met onze EP. Miro geeft zijn mening en wij regelen het verder. Op zijn beurt probeert hij ook vanuit daar nog contacten te maken, waar ook op zijn minst interessante ontwikkelingen uit komen. Hierover allemaal later meer!

Wat wij voor nu kunnen melden is dat de eerste opnamedata vast staan en dat wij met zijn drieën hard aan het werk zijn om de nummers van onze eerste EP verder vorm te geven. Door de opnamedata hebben wij iets om naartoe te werken en dat is fijn.

Op donderdag 30 mei spelen wij overigens in de grote zaal van Gebr. De Nobel in Leiden. Hier kun je gratis bij zijn door je simpelweg voor ons event aan te melden op Facebook of er natuurlijk gewoon naartoe te komen op 30 mei!

wil jij hier bij zijn? Klik dan hier!

Voor nu duiken wij weer de repetitieruimte in om hard aan onze EP te werken. Houd deze pagina in de gaten voor meer updates!

Vriendelijke groeten,

Miro, Tim, Julius en Bas

Leave a Reply