Doordat we de kans hebben gekregen om op het The Life I Live festival te spelen, zijn we de afgelopen weken ook hier druk mee bezig geweest. Buiten het schrijven voor nummers voor de EP, kregen we ook coaching van Quinten Meiresonne (Son Mieux, Taymir, All Missing Pieces) en zijn we met betrekking tot onze styling de stad in gegaan met Jamel Armand en Chantel Koo van Team Starsquid.

Morgen is het zover. Dan spelen we onze eerste show in de open lucht op het The Life I Live festival in de Haagse binnenstad. Om 21:55 staat Inside Electron op het Radar Live podium bij Buitenhof. Om ons hierop voor te bereiden hadden Tim, Julius en Bas vorige week al vast meerdere afspraken om deze show tot een groot succes te maken.

© Jassir Jonis – Muziekcafé De Paap 17-04-2019

Vorige week woensdag speelde Inside Electron al in Muziekcafé De Paap en Afgelopen vrijdag ging te band samen met Jamel en Chantel langs de leukste winkels van Den Haag om een aantal nieuwe outfits uit te zoeken. Team Starsquid is buiten hun geweldige expertise op het gebied van styling vooral bekend van videoclips zoals die van ‘Devil Don’t Care’ van Di-Rect.

Een dag na het kledingfestijn met Jamel en Chantel kregen we bandcoaching van niemand minder dan Quinten Meiresonne die je voornamelijk kunt kennen als songwriter en toetsenist van Son Mieux of als voormalig bassist van Taymir. Met Quinten keken we naar het verbeteren van onze nummers! Ook erg handig voor de opnames van onze EP, die er nog altijd aankomt. Het waren al met al twee heel erg leuke en leerzame dagen. Wat betreft de EP is het de bedoeling dat we hier weer vollop mee doorgaan na ons optreden op The Life I Live.


Vanmiddag zullen Bas en Tim om 17:30 te horen zijn op Den Haag FM om te praten over de voorbereidingen van het festival! Op dit moment is Miro onderweg uit Costa Rica om zo morgen om 21:55 ‘gewoon’ op het podium van de Radar Live Stage te staan! Zien we je daar?

Hieronder vindt je het tijdsschema van het festival!

Leave a Reply